vissza | nyomtatás

Bannerek

A banner
A bannerek az internetes reklámozás legelterjedtebb formái, melyek az online marketing kiváló eszközei.

Banner megjelenési lehetőség a Startlap lap.hu oldalain
A lap.hu oldalak alján lehetőség van egy 468x60 pixeles hirdetési hely, reklámcsík kiadására.
A másik két kiemelt reklámfelület a lap.hu oldalakon, egy-egy 320x250-es banner az oldal baloldali és középső oszlopának tetején.

Miért érdemes hirdetni a lap.hu oldalakon?
Többségében a Google találati listájának első oldalán szerepelnek. Pontosan célzott célcsoportot tud elérni hirdetésével. Azokhoz az emberekhez jut el, akik termékével / szolgáltatásával kapcsolatban keresnek információt!

Kérjen ajánlatot!
Kérjen konkrét ajánlatot az info@civertan.hu email címen! Kérjük, írja meg milyen weboldalt szeretne reklámozni, hogy tudjunk Önnek akár mi is javasolni lehetőségeket!

Banner tervezés
Amennyiben a Civertan Grafikai Stúdió grafikus szakembereire bízza bannerének, reklámcsíkjának megtervezését, azt mi a kreatív munkatársaink segítségével az Ön cégének reklámkampányához a céges arculatához vagy weboldalának arculatához igazítjuk.

Kevesen gondolják hogy milyen fontos a minőségi banner megtervezése, mely lényeges reklámeszköz, jól népszerűsíti a honlapokat és szolgálja az oldal látogatottságát, eredményeket, partnereket generál a weboldalak érdeklődői közül. Munkatársaink a számítógépes grafikában nagy tapasztalattal rendelkeznek, ezért a megrendelővel közösen kialakítva a célcsoport számára készítik el a megfelelő online reklámeszközt, a bannert. Banner elkészítésére az info@civertan.hu e-mail címen kérhet ajánlatot.

Ha megfelelőnek tartotta munkánkat, ajánlja másoknak is cégünket!