Weboldalak

A Civertan Grafikai Stúdió közel 100 egyedi grafikájú weboldalt tervezett és kivitelezett, melyeket népszerűsített is. Amikor a megrendelő telefonál, hogy weblapot szeretne, szóban vagy írásban felteszek pár gyors kérdést. A legfontosabb: mi a célja a weboldallal, milyen üzleti eredményt szeretne elérni vele, és szerinte kik képviselik az ő célcsoportját. Természetesen ettől sokkal több kérdést is felteszek később a munka során, mivel az a tapasztalatom, ha sokat kérdezek, akkor a megrendelő önmaga számára is jobban megfogalmazza céljait, és azt is, hogy miért szeretne honlapot, és milyen weboldalnak örülne.

Azt tapasztalom nap mint nap, hogy legtöbben azt szeretnék a weboldal tervezése és készítése során, hogy ha menet közben nem zaklatná őket a web dizájner vagy a web programozó - ebből a szempontból is fontos a kezdetekkor a honlappal kapcsolatban minél több dolgot tisztázni. A Civertan Grafikai Stúdió weboldalait bátran nevezhetem professzionális weboldalaknak, amelyek a piac mai igényeinek megfelelőek, modern, dinamikus, profi weboldalak. Grafikusaink készítik a weboldalak arculatát, amelyek egyedileg, a cég arculatának megfelelően készülnek. Az ötleteken át a végleges látványtervig többször egyeztetünk a megrendelővel, és senkire sem próbálunk hupikék törpikéket ráerőltetni, hogy ha ő inkább a lila színt kedveli.

Tehát a weboldalak grafikai tervezése előtt is érdemes az igényeket és elképzeléseket meghallgatni, és ennek megfelelően tervezni. A weboldal célközönsége szempontjából is fontos a design, ehhez ismerni kell azt, hogy kit kíván a weboldal tulajdonosa megszólítani a honlappal, amely természetesen a leghatékonyabb lehetőség felé kell hogy közelítsen. Kedvező árú weboldalaink mindegyike keresőoptimalizált módon lesz kialakítva, melyet a megrendelő vagy az általa kijelölt személy betanítás után bármikor, a nap minden órájában szerkeszthet, új anyagokat, képeket vihet fel rá - töltheti tartalommal. Még jó pár dolog van amit egyeztetni kell a weboldal kivitelezője és megrendelője között, ezekről későbbi írásainkban fogunk szólni.

Addig is tekintsék meg weboldal referenciáinkat, partnereink honlapjait.

www.civertan.hu/weboldalak.htm


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2010-10-25
Linkajánló
 | részletek
Linkajánló: Civertan Bt. - www.civertan.hu Weboldalak népszerûsítése - www.nepszerusites.hu Légifotó - www.legifoto.com Légirégészet -...
2010-10-04
Banner referenciáink
 | részletek
...
2010-10-04
Design.lap.hu
 | részletek
Kevesen tudják, hogy a design szó ami ma oly divatossá vált, tulajdonképpen formatervezést jelent. Így az iparművészet kategóriájába tartozik és a design.lap azért jött létre, hogy a...
»» minden bejegyzésKapcsolat
Várjuk jelentkezését, érdeklődését, észrevételeit!
Amennyiben partnerünk kíván lenni akkor ezt az alábbi elérhetőségen jelezze. Cég név: Civertan Bt.
Székhely: 1064 Bp. Izabella u. 69. fszt. 2.
Telephely: 1064 Bp. Izabella u. 69. fszt. 2.
Elérhetőség: 36 1 332 32 61
Központi e-mail cím: civertan@civertan.hu
Adószám: 24576541-2-42
Cégbejegyzés: 01-06-757966
Statisztikai számjel: KSH/ 24576541181321201 Tárhely szolgáltató adatai:
MediaCenter Hungary Kft. - 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.